HTML

vomag

Friss topikok

Címkék

A kecske, a tigris és a mosógép - by foxglove anno

2013.02.04. 18:36 busifa

A kecske külön posztot kap és kész. Ide most nem kell kommentelni még. Majd soge rak fel tigrist is.

kecskeafurdoben.jpeg

tigger.jpeg

3 komment

A megkerült pendrive

2013.01.12. 19:21 jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt)

indianka.jpg

Mivel tudjuk, hogy Lézvosz (nem röhög!) szigetéről származnak a dakoták, különleges tudósítónkat kértük meg annak megfejtésére, hogy is kerültek oda. A titokról nem hullt le a lepel, de tudósítónk az út porát rúgdosva talált egy narancsszín naplementét ábrázoló pendrive-ot. Miután a szerkesztőségben bedugtuk a gépbe, titkosított szöveget találtunk. Gugli fordító segítségével megfejtettük a különleges jelnyelven írt szöveget, mely a következőket tartalmazta (egyes szavakat ki-ki keresse ki önszorgalomból):

Η αγάπη είναι

Eme különlegesen ütős humorral megáldott lény nemének kilétét mind máig titok övezi. Önnönmagát nősténynek valló időnként érzelmességet mutató egyed, kinek poénjai úgy ülnek mintha hím lenne. Ezt a kettősséget zöld kalappal leplezte jó ideig, mely tökfödő kellemesen harmonizált éjjellátó szemeivel. Jó tanácsunk: Jobb ma egy tapír, mint holnap egy vámpír.

λυπημένος δέντρο

Régi idők talánya, kit sokáig nőneműnek hitt a nagyérdemű. A falkában betöltött kiemelt szerepét egy görbe estén szerezte, melyen megalkotta az év mémjét, azóta sem volt említésre méltóbb disszertáció, bár egyesek erőtlenül erőlködnek eme esztelenség elverésén. A törzs tanácsa: Lassan mondom, hogy mások is megértsék: le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

τυφώνας

Lila bugyogójában fakanállal jött a világra, reszkessen minden négylábú, aki elé kerül, nehogy estére a kondérban végezze (nem számítjuk ide a négykézláb avatkozó nőji hölgyeket). Ha máson kezdi köszörülni a nyelvét, bizton hasad fogod a röhögéstől, csak aztán nehogy úgy járj, mint az egyszeri dakota, mely azt mondja: Kutyából nem lesz szalonna, de pörkölt simán.

αλεπού γάντια

Véresszájú mesehősök és tömeggyilkosok nagy tudora, ki nem átallott kézbe venni és hogyvoltozni a véreskezű nővér történetét. Kecses és eszes, reszkess te kehes, ha netán bajszod akasztanád a rőttel. Jótanácsunkat adja át akinek akarja: A tüzes menyecskétől nem látod a fát az erdőben.

νεφρίτης γάτα

Szórakoztatóipari kisiparos másodállásban, melyet természetesen társadalmi munkában végez apró de annál lelkesebb közönsége szórakoztatására. Fenti remekművel mint már annyi előzővel is, követői szórakozását igyekezett szolgálni. Hozzátehetünk-e mást, mint: Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön!

 

További kellemes olvasáshoz szíves igények figyelembevételével foglalkozunk.

71 komment

Címkék: dakota

Vomagszimulátor

2013.01.01. 00:12 busifa

Kedves Vomagtársak !

A szilveszteri kimerítő avatkozások levezetéseként ajánlom figyelmetekbe e kis vidám játékot, melyben Hobot irányíthatjátok különféle kalandos események közepette.

http://armorgames.com/play/2529/hobo

BUÉK!

 

1041 komment

Let's get the party started

2012.12.29. 21:30 jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt)

Vomagos szilveszter (táncol a hóember...)

ujev.jpg

Lévén túléltük a világvégét (ez is átverés volt), fussunk neki az év végi bulinak. Egyesek szerint 31-én is várhatunk egy következő világvégét. De ha mégsem és van kedvünk dalokat linkelni kezdődjék az előparti, szilveszteri buli és az afterparti. Táncos lábúak és dalos kedvűek, Vomag forever! BÚÉK 2013 ! Jövőre veletek ugyanitt :D

141 komment

Címkék: szilveszter újév 2013

Vomag világvége

2012.12.21. 11:30 busifa

Mivel ma véget ér a maja időszámítás, várjuk együtt mi lesz utána, addig is:
end_of_the_mayan_calendar-993005-hp.jpg

481 komment

süti beállítások módosítása